• +31 (0)6 30 06 93 13

Vastgoedstyling

Uw Woning Verkopen | Verkoopstyling

Wilt u uw woning verkopen en zo goed mogelijk presenteren op bijvoorbeeld het internet, dan bent u bij FrontStage Interior bij het juiste adres. FrontStage Interior maakt uw woning verkoopklaar, door verkoopstyling tegen zo laag mogelijke kosten en voor een  zo breed mogelijk publiek. De verkoopprijs van uw huis zal dit ten goede komen. Een ‘Quick Scan’  heeft u al voor € 90,- bij FrontStage Interior.

Vraag vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

‘De eerste indruk is cruciaal. Zien is geloven.’ 

Vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd is een marketingconcept waarbij uw woning vermarkt wordt binnen een zo’n kort mogelijke periode.

Statistieken tonen aan dat woningen die door een professionele verkoopstylist zijn gestyled  en verkoopklaar zijn gemaakt 80% sneller verkopen dan niet optimaal gepresenteerde woningen. Het is vaak moeilijk voor potentiele kopers om door uw  woningstijl heen te kijken. Een voor u vanzelfsprekende interieuroplossing, is voor een potentiele koper mogelijk onlogisch. U vergroot de kans dat uw huis snel verkocht wordt met verkoopstyling zodat u weer plannen kunt maken voor de toekomst. En voor de koper is een ‘instapklaar’ huis wel erg prettig, immers iedereen is vaak druk met andere zaken.

FrontStage Interior helpt u graag en kijkt met een frisse blik naar uw woning.

Neem vrijblijvend contact op
Schets Interieurdesign

Uw Interieur restylen | Een nieuw interieur

Waar u met verkoopstylen u woning verkoopklaar maakt, kunt u met restylen uw interieur een nieuwe ‘look & feel’ geven. Als ervaren interieurstylist helpt FrontStage Interior u graag met uw vragen en wensen omtrent uw interieur. Misschien bent u aan het verbouwen, gaat u samenwonen en zit u met twee interieurstijlen, of bent u gewoon toe aan ‘ iets nieuws’.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Makelaar? | Het Makelaars Service Pakket

FrontStage Interior wil de makelaar graag ondersteunen door het bieden van extra service.
Bent u makelaar en wilt u uw vastgoed voor een zo’n scherp mogelijke prijs verkopen?

Of wilt u uw klanten die extra service bieden?

FrontStage Interior staat u met plezier bij.

Informeer vrijblijvend naar het Makelaars Service Pakket van FrontStage Interior en laat u inlichten over de voordelen van verkoopstyling.

Neem vrijblijvend contact op