• +31 (0)6 30 06 93 13

Studio

OVER ONS

Sabijn den Braber is de creatieve kracht achter FrontStage Interior.

Na haar opleiding aan de KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag) is zij altijd werkzaam geweest binnen de interieurinrichting.

Startend met haar interieurstyling- en stofontwerpbureau, heeft Sabijn haar loopbaan vervolgd in de internationale textiele vloerenindustrie .

Zowel als ontwerper, voor de luxe hotel- en schepenbranche, en later als design consultant waarbij zij Europese architectenbureaus heeft ondersteund met vloerontwerp oplossingen binnen gestylde projectinrichtingen.

FrontStage Interior is opgericht uit passie voor het interieur waarbij voorstellen direct kunnen worden toegepast. Door haar ervaring als interieurstylist in de particuliere markt, weet ze hoe plezierig het is woningbezitters bij te staan en oplossingen aan te dragen.

Sabijn den Braber

‘ De hedendaags mens is visueel ingesteld, en gaat daarbij uit van de sfeer die de ruimte uitstraalt. Het is fantastisch als je mensen kan helpen om het plaatje kloppend te krijgen, ruimte kan creëren waarin men graag wil wonen’.

  

Interieur Schets

Vastgoedverkoop

Bij vastgoedverkoop is het belangrijk dat je de ruimten optimaliseert en toegankelijk maakt voor een brede doelgroep. Met vastgoedstyling creëert u het podium voor uw interieurpresentatie. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

LNV®

Sabijn den Braber is opgeleid door de Styling Concepts Group tot gecertificeerd Master vastgoedstylist.

Gespecialiseerd

FrontStage Interior is uw adres voor vastgoedstyling, interieurontwerp en advies. Bent u particulier, makelaar of  eigenaar van een projectpand?
Iedereen kan bij FrontStage Interior terecht, welk budget u ook heeft.

Vastgoedstyling

We bieden verschillende consulten. Van quick scan, consult basis, of een uitgebreider diagnose rapport. Ook gastvrouwschap bij de Open Huizen route, shoppen en projectstyling behoren tot de diensten van FrontStage Interior.

Interieurontwerp

Verbouwplannen, meubelopstelling problemen? We adviseren u graag en tekenen desgewenst de nieuwe situatie voor u uit. Interieurontwerp is maatwerk. U kunt bij FrontStage Interior terecht voor uw vragen omtrent kleur- en lichttoepassingen.

Overige Diensten | Interieurtextiel

Bent u een bedrijf en heeft u behoefte aan een textieltekenaar?

FrontStage Interior ontwerpt B2B gedessineerde vloerbedekking, karpetten en gordijnen. Bent u particulier en geïnteresseerd in een naar eigen wens gedessineerd karpet? Ook dan kan FrontStage Interior u van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op
Interieur Textiel